Coșul meu

0 produse 0,00 RON

Coșul meu -

0 produse
Categorii

Comanda online

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.
Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a trimite comanda apasati pe butonul Finalizare comanda.
In cazul in care plasati comanda ca "vizitator", va rugam sa introduceti detaliile de facturare. In cazul in care sunteti conectat in contul de client, selectati datele personale si adresa pe care doriti sa se emita factura.
In cazul in care plasati comanda ca "vizitator" va rugam sa introduceti adresa de livrare. Daca sunteti conectat in contul de client, selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa va fie livrata comanda.
In aceasta etapa aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata.
Verificati inca o data datele comenzii si alegeti data la care doriti sa soseasca comanda.
Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul Plasare comanda.

Comanda telefonica

Pentru comenzile telefonice, ne puteti contacta de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 17.00 la numarul de telefon 0735 541 580