Profesionalism in mediul online

iMedicale Store a fost creat pentru a devenii unul dintre cei mai importanti distribuitori online de produse medicale profesionale si echipamente medicale din Romania.

Compania noastra are in vedere nevoile clientilor si urmareste sa le ofere servicii complete de cea mai buna calitate:

  • Distributia de consumabile medicale , dezinfectanti si aparatura medicala pentru cabinetele medicale , clinici medicale , spitale si persoane fizice.
  • Asistenta tehnica de specialitate si consiliere pentru toate produsele comercializate.
  • Punerea la dispozitie a unei game foarte largi de produse pentru fiecare categorie.

 

Misiune

Ne dedicam intreaga activitate si energie clientilor nostri, oferind servicii complete de inalta calitate. Ne dorim sa colaboram cu cat mai multi clienti, oferind oferta complexa.

Viziune

Sa reusim sa avem un parcurs ascendent si sa devenim unicul distribuitor online de produse medicale profesionale .

Valorile noastre

Orientare catre client

Compania iMedicale store isi asuma satisfacerea nevoilor clientilor, carora le ofera servicii complete de cea mai buna calitate.

Profesionalism

Suntem interesati permanent de auto-dezvoltare, de promovarea ideilor noi, de impartasirea celor mai bune practici si de dezvoltarea unei echipe performante.

Spirit de echipa

Este o atitudine pe care o construim impreuna, in mod responsabil, cu energie si creativitate. O echipa puternica inseamna inca un client multumit.

Inovatie

Organizatia stimuleaza spiritul proactiv si gandirea inovativa ca motor al avantajului competitiv. Promovam tot ceea ce este nou si ne dorim sa fim intotdeauna primii in materie de inovatie.