Detalii livrare


Comenzile plasate în magazinul nostru, iMedicale Store beneficiază de TAXA UNICA DE TRANSPORT - 10 RON / TVA INCLUS  indiferent de GREUTATE / VOLUM / JUDET / LOCALITATE / VALOARE COMANDA  și sunt livrate cu ajutorul a două firme de curierat partenere:


Cele două firme partenere asigură transportul produselor dumneavoastră rapid și în siguranță în orice localitate și județ din Romania.Comenzile plasate pana in ora 17:00 de luni pana vineri, vor fi expediate de la sediul nostru din Bucuresti in aceeasi zi in care s-a plasat comanda, iar cele plasate dupa ora 17:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. 

Din momentul preluarii coletelor, firma de curierat garanteaza livrarea livrarea in 24-48  de ore, oriunde in tara si absolut GRATUIT.

*Comenzile plasate in weekend vor fi expediate de la sediul nostru in prima zi lucratoare si vor ajunge la dumneavoastra in urmatoarele 24-48 ore . 

Ex: Comenzile plasate vinerea după ora 17:00 vor fi expediate LUNI, în prima zi lucratoare iar livrarea se va face în cursul zilei de MARȚI.

LIVRARE iMedicale


Exclusiv pentru Municipiul București, iMedicale oferă serviciul de LIVRARE URGENȚĂ care asigură livrarea produselor într-o oră de la plasarea comenzii. Pentru a beneficia de acest serviciu, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0735 541 580, pentru a afla mai multe detalii.