Termeni si conditii

 

Platforma online de comert medical electronic iMedicale Store este administrat de compania Veega Medical Concept SRL (denumita in continuare „Veega Medical ” sau „Vanzator”), inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/11919/2015 ,  avand CUI : RO35070670  atribut fiscal RO

 

 

Iti recomandam sa citesti acest document cu atentie!

 

Prin utilizarea platformei iMedicale Store  vizitatorul sau dupa caz, cumparatorul persoana juridica- cadru medical , persoana fizica (denumit in continuare „Cumparator”) isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile descrise mai jos (denumite in continuare „Contract”).

 

Avand in vedere specificul bunurilor comercializate, site-ul iMedicale Store este destinat vanzarii de bunuri catre cumparatori persoane juridice si fizice

 

Vizitatorii persoane fizice  pot plasa comenzi pe site-ul www.imedicale.ro

 

Contractul se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii prin intermediul iMedicale Store  si, odata incheiat, poate fi modificat doar cu acordul scris al ambelor parti

 

Contractul poate fi modificat unilateral de Vanzator in functie de evolutia prevederilor legale, fara obligatia de a anunta in mod special acest lucru in prealabil.

 

Prin crearea unui cont sau / si plasarea unei comenzi,  Cumparatorul isi exprima acordul pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vanzatorului pe adresa de email furnizata, intelegand faptul ca urmare a relatiei contractuale dintre parti (raporturi intre profesionisti), Vanzatorul poate utiliza astfel adresa de e-mail furnizata ca informatie privind cumparatorul.

 

In momentul plasarii unei comenzi in magazinul online iMedicale Store, Cumparatorul, in calitatea sa de profesionist isi exprima acordul cu privire la inregistrarea unui cont pe adresa de email specificata in campul special destinat generarii contuluisi cu privire la metoda de comunicare electronica prin intermediul email-ului si / sau telefonic cu privire la comanda plasata si la viitoarele campanii, reduceri, oferte si evenimente organizate de Vanzator.

 

In momentul crearii unui cont in cadrul magazinului online iMedicale Store  Cumparatorul isi exprima acordul cu privire la metodele de comunicare specifice, respectiv e-mail/telefon cu privire la viitoarele comenzi pe care le va plasa prin intermediul contului si la viitoarele campanii, reduceri, oferte si evenimente organizate de Vanzator.

 

Transmiterea comenzii pe site va fi urmata de receptia unui email automat care atesta doar plasarea comenzii.

 

Constituie acceptari ferme ale comenzii, si implicit semnifica incheierea contractului intre profesionisti, orice discutii telefonice, comunicari prin email sau orice alte metode de comunicare la distanta cu reprezentantii Vanzatorului care confirma livrarea produselor In cazul in care profesionistul  nu este contactat de catre un reprezentant iMedicale Store , contractul nu se va considera incheiat, fara nicio obligatie din partea Vanzatorului, Cumparatorul intelegand faptul ca simpla confirmare automata a comenzii imediat dupa plasare nu genereaza obligatii contractuale in sarcina iMedicale Store

 

Cumpărătorul poate obtine mai multe informatii despre plasarea unei comenzi online prin accesarea sectiunii “Cum comand”.

 

 

imedicale.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de afisare aparute pe site, pentru elementele de grafica afisate pe site ce se dovedesc a fi eronate sau nu pot fi vizualizate precum nici pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se face trimitere in materialele prezentate pe site, nefiind in nici un fel implicata in gestionarea acestora

 

 

 

Procesarea si confirmarea comenzilor

 

Vanzatorul va verifica comanda urmand sa ii comunice Cumparatorului rezultatul verificarii.

 

Transmiterea prin email sau telefonic, de catre Vanzator a notificarii de livrare/a confirmarii livrarii catre Cumparator, fara a necesita vreo confirmare de primire din partea Cumparatorului, constituie momentul incheierii Contractului la distanta.

 

 

Pentru produsele cu status “ Stoc indisponibil ”  este obligatorie verificarea disponibilitatii reale cu Vanzatorul, Cumparatorul fiind invitat sa contacteze iMedicale Store utilizand informatiile disponibile in sectiunea „Contact” in cazul in care este interesat sa achizitioneze un astfel de produs

 

 

Produsele cuprinse în cadrul comenzilor acceptate de către Vânzător vor fi livrate conform condițiilor stipulate privind plata și livrarea.

 

Produsele cuprinse in cadrul comenzilor acceptate de catre Vanzator vor fi livrate conform conditiilor stipulate privind plata si livrarea.

 

  • Cumpărătorul poate anula o comanda contactand Vanzatorul utilizand informatiile din sectunea „Contact” inainte de a primi mesajul de de notificare a livrarii, prin transmiterea unui email catre comenzi@imedicale.ro.
  • De asemenea, cumparatorul poate anula direct o comanda prin intermediul contului sau in termen de maxim 1 h de la plasarea comenzii. In ambele cazuri anularea comenzii poate opera doar in cazul in care aceasta nu are deja status „finalizat”.
  • Cumpărătorul poate returna produsul / produsele respectand procedura descrisa in cadrul sectiunii  Cum Returnez .

 

 

Durata contractului

 

 

Prezentul contract este incheiat pe o durata determinata, respectiv pe durata necesara livrarii comenzii plasate prin intermediul magazinului online iMedicale Store .

 

Odata livrata comanda, contractul se considera onorat, Vanzatorul urmand sa fie responsabil doar pentru obligatiile legale si contractuale incidente ulterior livrarii produsului si pana la expirarea termenului de garantie a produsului achizitionat.

 

Facturarea comenzilor

 

Fiecare comanda confirmata specifica produsele, preturile, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul va emite Cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile si serviciile livrate. Cumpărătorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale in acord cu legislatia in vigoare.

 

 

 

 

Preturile si informatiile despre produse

  

Preturile prezentate in cadrul magazinului online iMedicale Store includ TVA (19% si 9%) .

 

Preturile nu includ cheltuielile de livrare, cu exceptia cazurilor in care se specifica acest lucru pe pagina produsului, la momentul finalizarii comenzii sau dupa caz, in cadrul diverselor campanii limitate in timp organizate de Vanzator.

 

 O parte din preturile afisate se calculeaza pe baza unei formule ce are la baza pretul preluat prin feed-uri automate din listele furnizorilor. Desi eforturile noastre de a lista preturile corecte sunt majore, anumite produse din catalogul nostru pot avea preturi gresite.

 

Pentru aceste produse, daca pretul corect este cu cel putin 200% mai mare decat pretul listat in catalogul nostru, ne rezervam dreptul de a va contacta personal pentru a remedia situatia creata, in sensul mentinerii intentiei de a achizitiona de pe site-ul www.imedicale.ro insa cu privire la un alt produs al carui pret este corect calculat sau dupa caz, in sensul anularii comenzii.

 

Factura fiscala va fi emisa in temeiul specificatiilor din cuprinsul mesajului de confirmare a incheierii Contractului, respectiv va cuprinde pretul prevazut in cuprinsul acestui mesaj.

 

 Continutul site-ului (textele, denumirile si descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcatuit in colaborare cu reprezentantii producatorilor/furnizorilor produselor listate si pot fi incomplete din motive legate de spatiu si/sau structura informatiei. Din acest motiv, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru integralitatea descrierilor produselor prezentate pe site.

 

Vanzatorul si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila a vizitatorilor/cumparatorilor.

 

Imaginile produselor sunt prezentate in cadrul magazinului online imedicale.ro cu titlu de exemplu si pot fi diferite fata de produsele livrate, respectiv produsul livrat poate avea o culoare diferita fata de cea prezentata pe site.

 

 

 

 

 

Livrarea comenzilor

  

Cumparatorul poate obtine mai multe informatii despre livrarea unei comenzi online din sectiunea   Detalii livrare

 

 

 

 

 

 Drepturile de proprietate intelectuala

 

 

Numele magazinului online si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Veega Medical Concept Srl  si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului/titularului.

 

 

Numele si siglele persoanelor juridice, precum si denumirile produselor pot fi marci inregistrate ale proprietarilor respectivi sau ale Veega Medical Concept SRL

 

Pentru orice sesizare legata de drepturile de proprietate intelectuala puteti trimite email la adresa office@imedicale.ro

 

 

Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica sau juridica, alta decat Veega Medical Concept SRL  se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, Veega Medical Concept SRL efiind in nici un fel raspunzator de continutul sau modalitatea de publicare a acestor comunicari.

 

 

 

Forta majora și litigiile

 

Niciuna dintre partile contractante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.

 

Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

 

Prezentul Contract este supus legii romane si se considera incheiat in Romania.

 

 

Eventualele litigii aparute intre Cumparator și Vanzator vor fi rezolvate pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediul Vanzatorului. Pentru a sesiza un eventual litigiu, va rugam sa va adresati in scris la adresa office@dentstore.ro